Bijgewerkt: 14 juli 2024

Feestelijke heropening van het Noorddamcentrum in Bovenkerk

Nieuws -> Bovenkerk

Bron: Bewonersplatform Bovenkerk
02-06-2022

Op zaterdag 18 juni 2022 is de feestelijke heropening van het Noorddamcentrum in Bovenkerk met bandjesavond. Het Noorddamcentrum is het muzikale hart van de Amstelveense wijk Bovenkerk. Menig Bovenkerkse muzikant of band heeft er opgetreden. Ook feestavonden als Rock Urbanus zijn legendarisch. Om te vieren dat het verbouwde Noorddamcentrum weer in gebruik wordt genomen, is er zaterdagavond 18 juni een feestelijke opening voor de muziekscene van Bovenkerk, hun publiek en iedereen die zin heeft in een stomende feestavond! De zaal gaat om 20:00 uur open. Toegang is gratis.

Foto Amstelveen
(Bron Bewonersplatform Bovenkerk - 2022)

De flyer van de feestelijke heropening van het Noorddamcentrum in Bovenkerk met bandjesavond


Line-up bandjesavond: De avond begint om 20:00 uur met een ‘The Young Ones-blokje’ met twee jongerenbands uit Bovenkerk. Vervolgens treedt de Bigband ‘Pete Bog's Big Band’ op. Speciaal voor dit openingsfeest is de gelegenheidsband ‘The Wonderbirds’ opgericht. Dit is een Bovenkerkse formatie rond singer-songwriter John Spijker (gitaar en zang) met de volgende artiesten uit het Rock Urbanus-circuit: Hans Neufeglise (bas), Stijn Broeder (gitaar) en Jaap Koning (drums).

De avond wordt afgesloten door ‘De Elektrische Heeren’ een Bovenkerkse gelegenheidsformatie rond Dirk van der Klooster (gitaar en zang) met Marcel Besselink (bas), Stijn Broeder (gitaar) en Jaap Koning (drums). Het repertoire van de gelegenheidsbands is voornamelijk jaren ’60, ‘70 en ‘80. De presentatie is de hele avond in handen van Jaap Koning  (drumleraar en directeur van muziekschool Logblock). Adres: Noorddamcentrum Noorddammerweg 1, 1187 CM AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.