Bijgewerkt: 18 juni 2024

'Fata Morgana' is de eerste voorstelling op het Broersepark Familiefestival

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
13-08-2014

Zondag 24 augustus 2014 om 15.00 uur brengt Theatergroep Hilaria hun hilarische oosterse voorstelling 'Fata Morgana'. De nieuwe theatervoorstelling van Hilaria is als een luchtspiegeling. Je ziet dingen die er niet zijn en het onmogelijke gebeurt. Een voorstelling zonder goed geoefende assistenten, maar met nietsvermoedende vrijwilligers uit het publiek!

Foto Amstelveen
(Foto Hilaria - 2014)

Theatergroep Hilaria speelt 'Fata Morgana'


Heb je ooit willen zweven, zoals een gier boven de Sahara? Wil je wel eens gehypnotiseerd worden en ben je niet bang voor exotische dieren? Laat je betoveren door Fata Morgana. Ook deze voorstelling van Hilaria is verbazingwekkend, af en toe spannend en zelfs een beetje eng, maar er is vooral veel te lachen. Geschikt voor jong en oud! en wat rest is illusie!

Locatie is op het terrein van jeu de boules vereniging 'Bulderbaan' in het Broersepark te Amstelveen. Ingang Molenweg. De toegang is gratis.  Op het grasveld naast het terrein van de Bulderbaan zal een peuterspeelplek vol kleine auto’s gecreëerd worden. Voor meer informatie over het Broersepark Familiefestival kunt u kijken op www.amstelveenspoppentheater.nl 


Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.