Bijgewerkt: 28 maart 2024

Familievoorstelling 'Het Bos Draaft Door' in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
17-12-2018

Op zondag 23 december 2018 in het Amstelveens Poppentheater spelen Mark Haayema, Joep Onderdelinden, Aniek Stokkers en veel dierenpoppen in de 6+ familievoorstelling 'Het Bos Draaft Door!' Presentator Twan nodigt in zijn populaire talkshow ‘Het bos draaft door’ een aantal prominente dieren uit. Samen zoeken ze oplossingen voor hedendaagse problemen. Grappen, poëzie, beeldende pareltjes uit het wonderlijke dierenrijk en het rijk van de fantasie.

Deze gevarieerde muzikale voorstelling begint in de studio, maar al snel komen we terecht in het hoofd van Twan en zien we hoe complex de mens eigenlijk in elkaar zit. Vlijmscherpe grappen maken vliegensvlug plaats voor poëzie, beeldende pareltjes uit het wonderlijke dierenrijk en een rijk dat je niet vaak ziet: de fantasie. Herkenbare en lastige vraagstukken worden aangepakt, zoals ‘hoe creëer je geluk, voor jezelf en voor anderen?’ Maar ook ‘gaat een kat na zijn zesde leven nog steeds zo nonchalant om met het verkeer?’ Kom erachter hoe fantasie de oplossing is voor je problemen en dilemma’s. Geef een tweet, en een groot tjilp-applaus voor presentator Twan en zijn spraakmakende gasten. Schaterlach en slik een traantje weg  bij Het bos draaft doorrrrrr! Aan tafel!



In deze kerstspecial schuift Rudolf het Rendier aan, op zoek naar de ultieme kerstgedachte. Bij Theater Gnaffel komen  mensgrote poppen op magische wijze tot leven. De voorstellingen doen een groot beroep op verwondering en verbeelding en zijn eigenzinnig en verrassend. Zondag 23 december 2018 om 14.30 uur. Toegang € 8,50. Reserveren via www.amstelveenspoppentheater.nl, info@amstelveenspoppentheater.nl of 0206450439



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.