Bijgewerkt: 27 mei 2022

Familiefestival 2007 in Broersepark

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Amstelveens Poppentheater
09-08-2007

Op zondag 19 augustus, zondag 26 augustus en zondag 2 september 2007 om 15.00 uur wordt er een familievoorstelling gegeven in het Broersepark in Amstelveen. De toegang is gratis.

Zondag 19 augustus 2007, 15 uur

Leve het Nijlpaard!

Theater van Santen

Een muzikale productie van Theater Van Santen. Een uur plezier en ontroering voor kinderen en hun ouders, met liedjes van Harrie Jekkers en Koost Meinderts, aangevuld met eigen materiaal en gespeeld door de Kinderband. Grappige, griezelige en spannende liedjes die de kinderen mee kunnen zingen en waarop ze mee kunnen springen. Spelenderwijs worden de kinderen meegenomen in het muzikale verhaal, waarbij de muziek helemaal klopt bij het verhaal. Leve het nijlpaard! wordt met zoveel enthousiasme gespeeld dat je er wel vrolijk van moet worden.


Familiefestival Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2006)

Het Broerseparkfestival was in 2006 erg succesvolZondag 26 augustus 2007, 15.00 uur

Jabbedabbedoe

Clown Michelo

Clown Michelo is de naam voor de leuke circusfamilievoorstelling van Jabbedabbedoe. Michelo komt uit België en brengt met vallen en opstaan zeer kindvriendelijke voorstellingen, die klein noch groot onberoerd laten. Hij speelt als pop, wordt bijna zelf pop, en brengt hiermee jonglerend, balancerend en musicerend zijn publiek in sprookjesstemming.


Zondag 2 september 2007, 15.00 uur

Het Amulet

Theatergroep Hilaria

Hilaria Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2006)

Een van de hilarische momenten van Theatergroep Hilaria in 2006Vorig jaar bracht Theatergroep Hilaria met veel succes de 5+voorstelling ‘Het Jaarfeest van Sint Hilarius’ in het Broersepark. Dit jaar komen zij met hun nieuwste voorstelling ‘Het Amulet’.

Het Amulet is een door Hilaria verzonnen, spannend sprookje dat zich afspeelt ergens tussen China en Japan. Het verhaal begint in een dorpje waar zich enkele onverklaarbare gebeurtenissen afspelen. In één week tijd verdwijnen er twee schapen, een koe, een paard met kar én gaat een schuur in vlammen op.


 Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.