Bijgewerkt: 16 april 2024

Extra voorstelling 'Ieorg Idur in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
15-11-2020

De twee voorstellingen van 'Ieorg Idur' (Esio Trot) op zondag 22 november 2020 waren zo snel uitverkocht dat Unieke Zaken een extra openbare voorstelling wil spelen op dinsdagmiddag 24 november 2020 om 16.00 uur. Voor iedereen vanaf 4 jaar die na schooltijd zin heeft in een uurtje genieten van deze grappige voorstelling.



Meesterverteller Roald Dahl (1916-1990) schreef in 1990 Ieorg Idur. Dit ontwapenende verhaal over de liefde tussen een buurman en een buurvrouw heeft Unieke Zaken bewerkt tot een levend prentenboek: vol humor, muziek, spel en… schildpadden. Meneer Hoppy is een verlegen oude man die alleen in een appartement woont en zijn vele planten verzorgt. Hij is al jaren verliefd op mevrouw Silver, die in de flat onder de zijne woont. De heer Hoppy leunt vaak over zijn balkon en wisselt een beleefd gesprek uit met mevrouw Silver, maar hij is te verlegen om te zeggen hoe hij zich voelt. De heer Hoppy verlangt ernaar om zijn gevoelens te uiten aan mevrouw Silver, maar hij kan nooit zijn lippen meenemen om de woorden te vormen.

Mevrouw Silver heeft een kleine schildpad, Alfie, van wie ze heel veel houdt. Op een ochtend zegt mevrouw Silver tegen de heer Hoppy dat, hoewel ze Alfie al vele jaren heeft, haar huisdier maar een klein beetje gegroeid is en slechts 13 ons is aangekomen. Ze bekent dat ze zou willen dat ze een manier wist om haar kleine Alfie te laten uitgroeien tot een grotere, meer waardige schildpad. Meneer Hoppy bedenkt plotseling een manier om mevrouw Silver haar wens te geven en haar genegenheid te winnen. Toegangsprijs € 9.-. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl ; info@amstelveenspoppentheater.nl  of via 020-6450439.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.