Bijgewerkt: 24 juli 2024

Extra loopavond voor SamenLoop voor Hoop

Nieuws -> Sport

Bron: AV Startbaan
13-05-2011

Aansluitend aan de laatste avond van de Amstelveense avondvierdaagse die van 24 tot en met 27 mei 2011 plaatsvindt, kunnen kinderen bij de SamenLoop voor Hoop een avondje extra te lopen voor het goede doel! Er wordt gewandeld in rondjes van 400 meter, iedereen wandelt zoveel rondjes als hij zelf wil.

Het is de bedoeling, dat kinderen zich vooraf per rondje door hun omgeving laten sponoren. Dit speciale onderdeel van de SamenLoop voor Hoop vindt op zaterdag 28 mei 2011 plaats, tussen 18.00 en 21.00 uur bij AV Startbaan, Startbaan 1A in Amstelveen. Ook organiseert SamenLoop voor Hoop op dat tijdstip speciale op kinderen gerichte activiteiten, onder andere schminken en ballonnen oplaten.

avondvierdaagse  Amstelveen
(Foto AV Startbaan - 2010)

Avondvierdaagse in 2010 in Amstelveen


Wie meer wil weten over dit onderdeel, gaat naar www.amstelveen.samenloopvoorhoop.nl. Daar vind je ook de speciale sponsorkaart die je kunt downloaden. De SamenLoop voor Hoop is een 24-uurs wandelestafette. Het is een initiatief van KWF Kankerbestrijding om zo (ex-)kankerpatiënten te steunen en om geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker. Hierdoor kunnen in de toekomst hopelijk nog meer levens gered worden en verbeteren de perspectieven van ex-kankerpatiënten. De 5e avond van de avondvierdaagse vormt in Amstelveen een speciaal onderdeel van de SamenLoop voor Hoop.

Wie de SamenLoop wil steunen, kan dat niet alleen doen door deel te nemen aan deze 5e avond, maar ook op een van de volgende manieren:

Door een Kaars van Hoop te schenken voor een dierbare die getroffen is door kanker; deze kaarsen worden op 28 mei rond 23.00 uur aangestoken en gedurende de nacht worden de deelnemers van de SamenLoop omringd door een zee van licht van deze bijzondere kaarsen.

Wie mee wil doen maakt minimaal 5 euro per kaars over naar: SamenLoop voor Hoop Amstelveen, rek. nr. 14.81.87.048 o.v.v.’ Kaars van Hoop’ en uw naam. Wilt u dat de kaars voorzien wordt van uw persoonlijke boodschap, mail dan uw tekst naar: info@samenloopvoorhoopamstelveen.nl en vermeld bij het onderwerp ‘Kaars van Hoop’ en uw naam en rekeningnummer. Ook giften zijn op bovenstaand rekeningnummer van harte welkom!

Door met een team deel te nemen aan de SamenLoop voor Hoop op 28 en 29 mei a.s. Voor meer info: zie www.amstelveen.samenloopvoorhoop.nl.

Door mee te komen eten tijdens ons zeer feestelijke driegangen-benefietdiner op 28 mei 2011 vanaf 19.30 uur, verzorgd door  sterrenrestaurant Aan de Poel en Kragtwijk Catering. Deelname: slechts € 49,50 pp (incl. wijnarrangement van Wijnspecialist de Wijnschuur). Meer info en aanmelding: zie www.amstelveen.samenloopvoorhoop.nl.

Bezoekers zijn op 28 mei van 15.00 tot en met 29 mei 15.00 uur van harte welkom bij de SamenLoop voor Hoop. Om patiënten met kanker te steunen, de wandelaars een hart onder de riem te steken en om te genieten van de optredens die in braderieachtige sfeer zullen plaatsvinden. Amstelveen, sta op tegen Kanker! Leef mee, loop mee!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.