Bijgewerkt: 22 mei 2022

Expositie van drie kunstenaars in denieuwegalerie

Nieuws -> Cultuur

Bron: Henry E. Neeter
05-06-2012

Met veel genoegen en gepaste trots nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze nieuwe tentoonstelling in denieuwegalerie aan de Passeerdersgracht 23 te Amsterdam met het werk van drie van onze leden.

sunny Amstelveen
(Bron H. E. Neeter - 2012)

De flyer van de tentoonstelling


Looking through the glass on a Sunny afternoon

Sunny Neeter werkt met gemengde technieken en schildert in een abstracte stijl over schoonheid en verval. Zij laat zich inspireren door vergane oude muren, die door de eeuwenlange invloed van de elementen zijn verouderd.

Zij brengt emoties tot leven van verscheidene generaties - ieder met hun eigen leven en ervaringen. De combinatie van uniek materiaalgebruik en kleuren geven haar werk een eigen signatuur. Haar schilderijen hangen in verscheidene binnen- en buitenlandse verzamelingen en worden internationaal tentoongesteld. www.sunnart.eu

Willem van Oijen maakt fascinerende beelden en objecten van glas, die doen herinneren aan antieke culturen door hun duidelijk herkenbare vormen en verweven lijnenspel. Een uitdrukking van oergevoelens wordt verenigd in een uniek ontwerp. Door verschillende technieken te gebruiken bij het gieten of blazen creëert hij ontwerpen met verrassende effecten van licht en donker die betoverend werken op de omgeving. www.willemvanoijen.nl

Rachel Daeng Ngalle toont objecten die in de vrije ruimte zijn geblazen met de zgn. rol-op techniek, plastieken gemaakt volgens het samensmeltingsprocedé en beelden gemaakt mer cire perdu. Haar aandacht gaat uit naar de mens en de interactie met anderen. Met al hun kansen en tekortkomingen plus de voordelen en nadelen van het menselijk bestaan. www.racheldaengngalle.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.