Bijgewerkt: 8 december 2023

Expositie van Maribenart in MOC-gebouw

Nieuws -> Cultuur

Bron: Ben Westendorp
21-11-2023

Zondag 26 november 2023 heb je de mogelijkheid om kennis te maken met een unieke collectie van Decoratie – Kunstwerken en Sieraden van Marina Westendorp: MARIBENART.

Foto Amstelveen
(Foto Ben Westendorp - 2023)

Kunstenaar Marina Westendorp is in Volgograd geboren in 1961, een Russische stad op de westelijke oever van de rivier de Wolga. In haar geboortejaar, heette deze stad nog Stalingrad, bekend om haar doorslaggevende strijd in 1942 tegen het Duitse nazi regime

Marina geeft een bijzondere dimensie aan de amateurkunst in Amstelveen. Daarvoor was zij in bloemsierkunst en decoratie en collagekunst werkzaam en in haar jaren in Cyprus had zij met haar werk een interessante expositie in Agia Napa. Toen zij naar Nederland verhuisde ontwikkelde ze zich verder.

Foto Amstelveen
(Foto Ben Westendorp - 2023)

Uitnodiging naar de expositie van Marina Westendorp

Marina’s motto is: ‘Het verfraaien van ons leven met kunst en door gebruik te maken van de schoonheid van natuurlijke vormen, biedt ons de mogelijkheid om te communiceren met het eeuwige, het ware en het perfecte.' Zij past dat toe in de door haar gemaakte sieraden, collages, decoraties, figuren en mozaïeken. Daarbij gebruikt ze allerhande materialen van natuurlijke materialen en metaal maar ook, heel verrassend, houtmateriaal die ze in het Amsterdamse Bos vindt. Kijk voor al deze mooie dingen op onze website: Maribenart.com

Maar je kan het binnenkort dus ook Life zien! Zondag 26 november 2023 in MOC – Buurtkamer KKP, Lindenlaan 75, Amstelveen, vanaf 14.00 uur. Allemaal van harte welkom! Marina WestendorpAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.