Bijgewerkt: 16 mei 2022

Expositie in het Ziekenhuis Amstelland

Nieuws -> Cultuur

Bron: Ziekenhuis Amstelland
02-11-2009

De organisatie Capital Art en mevrouw Zijp-van der Maarel tonen van september 2009 tot en met januari 2010 hun kunstwerken in Ziekenhuis Amstelland. Deze twee exposities zijn te bewonderen in de hoofdgangen van het ziekenhuis en zowel voor patiënten als bezoekers toegankelijk.

Zijp Amstelveen
(Foto Ziekenhuis Amstelland - 2009)

Schilderij van Conny Zijp


Conny (N.M.) Zijp-van der Maarel

“Het doel van mijn expositie in Ziekenhuis Amstelland, is dat er bij de bezoeker een vonk overspringt zodat hij even deel kan nemen aan mijn wereld ”, aldus Conny N.M. Zijp – van der Maarel. Tot de kunstwerken van mevrouw Zijp behoren tekeningen en aquarellen. Ook maakt zij portretten en pastel naar levend model. De werken van Conny Zijp hangen in Gang B van het ziekenhuis.

Zijp Amstelveen
(Foto Ziekenhuis Amstelland - 2009)

Landschapschilderij van Conny Zijp


Capital Art

De jonge en eigenzinnige organisatie Capital Art richt zich op het bij een breed publiek onder de aandacht brengen van het werk van reeds gevestigde en veelbelovende beginnend beeldend kunstenaars. Capital Art verzorgt namens de kunstenaars de bemiddeling en afhandeling van de verkoop en verhuur van hun kunstwerken.

De uiteenlopende werken hangen in de gangen bij het laboratorium, de afdeling scopie en de gangen bij fysiotherapie en de RCA. Alle geëxposeerde werken zijn te koop. Voor aankoop van de werken kan contact opgenomen worden met het ziekenhuis. Prijsinformatie is beschikbaar in het ziekenhuis.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.