Bijgewerkt: 22 mei 2022

Expositie Kunstenaarsvereniging Amstelveen Kunst

Nieuws -> Cultuur

Bron: AvK
20-04-2009

De Kunstenaarsvereniging Amstelveen Kunst ( AvK ) exposeert in de winkelruimte aan de Amsterdamseweg 198-200 in Amstelveen op zaterdagmiddag 25 april 2009.

AvK Amstelveen
(AvK - 2009)

De flyer van de uitnodiging


De verkoop expositie is geopend, zaterdag en zondag van 12.00 uur tot 18.00 uur. In steeds wisselende bezetting worden schilderijen, stenen en bronzen beelden, aquarellen, tekeningen, fotografisch werk, collages, digitale kunst en sierraden geëxposeerd.

De AvK zoekt expositie ruimte voor haar leden. Professionele kunstenaars hebben in Amstelveen geen plaats om kunstwerken te exposeren. AvK heeft de expositieruimte voorlopig gevonden in de lege winkelruimte. Met ten minste 10 kunstenaars, in steeds wisselende samenstelling, tonen wij ons kunnen.

In de laatste ledenvergadering is besloten de groei van de vereniging ondergeschikt te maken aan diversiteit, samenwerking en kwaliteit. Sinds de oprichting in 2008 zijn er 43 leden en hebben wij noodgedwongen vooral buiten Amstelveen, succesvol, geëxposeerd. Om in Amstelveen te exposeren voelt goed.

Voor meer informatie : www.amstelveenkunst.nl  Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.