Bijgewerkt: 22 april 2024

Explosie in Stelvio Amstelveen

Nieuws -> Politie

Bron: Politie Basisteam Amstelveen
01-02-2024

Afgelopen zaterdag 27 januari 2024 is een harde knal gehoord in de straat Stelvio in Amstelveen. Ter plaatse zagen wij dat een voortuin en een auto in brand stonden. Wij hebben de omgeving ruim afgezet en de brandweer heeft de brand geblust. De auto is total loss verklaard – meldt Politie Basisteam Amstelveen.

Foto Amstelveen
(Foto Politie NL - 2024)

Op zaterdag 27 januari 2024 is een harde knal gehoord in de straat Stelvio in Amstelveen

Wij hebben direct een buurtonderzoek verricht en daaruit is gebleken dat vermoedelijk meerdere personen bij dit incident waren betrokken. Ook zouden mogelijk één of twee scooters kort na de explosie zijn weggereden. Het ontplofte explosief is vermoedelijk zwaar vuurwerk. De recherche heeft de zaak overgenomen en komt graag in contact met getuigen die iets hebben gezien of gehoord.

Heb jij rond 23.50 uur in, of in de omgeving van, de Stelvio iets verdachts gezien of gehoord dat met deze explosie te maken kan hebben? Of heb je andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op met de Districtsrecherche Zuid of bel 0900-8844. Vernoem hierbij het volgende registratienummer: 2024021904. Ook camerabeelden kunnen een belangrijke bijdrage leveren. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Ook deze informatie komt bij ons terecht en kan van grote waarde zijn.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.