Bijgewerkt: 23 mei 2022

Erehaag voor wethouder Rob Ellermeijer bij het raadhuis van Amstelveen

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
13-05-2022

Op vrijdag 13 mei 2022 vond in besloten kring de uitvaart plaats van Rob Ellermeijer (VVD) wethouder. Op de route naar de begraafplaats reed de rouwstoet langs het raadhuis van Amstelveen, waar de vlag van de gemeente halfstok hing.

Om de wethouder de laatste eer te bewijzen werd een erehaag gevormd toen de rouwwagen langs het raadhuis reed. Leden van het College van B en W, leden van de gemeenteraad en medewerkers van de gemeente waren daarbij aanwezig.

Foto Amstelveen
(Foto Orhan Sahin - 2022)

Leden van het College B en W Amstelveen applaudisseren als de rouwwagen met wethouder Rob Ellermeijer
voor het raadhuis langsrijdt


Foto Amstelveen
(Foto Orhan Sahin - 2022)

De rouwstoet van wethouder Ellermeijer verlaat het raadhuis en de emotionele en stille tocht wordt door veel mensen gevolgd

Zondag 8 mei 2022 ontving de gemeente het trieste nieuws dat wethouder Rob Ellermeijer is overleden. 'Met verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden van onze gewaardeerde collega. Wij wensen de familie en naasten veel sterkte met dit grote verlies'- zei burgemeester Tjapko Poppens namens de gemeenteraad en het college van B en W. Rob Ellermeijer legde eind maart 2022 zijn werkzaamheden neer vanwege gezondheidsredenen. Als wethouder was hij verantwoordelijk voor de portefeuilles Wonen, Verkeer en Vervoer, project Amstelveenlijn, gebiedsontwikkeling Oude Dorp, Sport, Media, Recreatie en Waterbeheer.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.