Bijgewerkt: 25 september 2023

Elke zondag is horeca in Museum JAN

Nieuws -> Cultuur

Bron: Museum JAN
12-04-2023

Dit voorjaar is het voor het eerst mogelijk in Museum JAN niet alleen van kunst en design te genieten, maar ook van een goede kop koffie met taart, of een broodje erbij. Al lange tijd is het de wens van het museum om museumbezoekers deze service te bieden.

Door de nieuwe samenwerking met lunchroom La Gare, gelegen aan de Stationsstraat in het Oude Dorp, komt deze wens in vervulling. Elke zondag verzorgt La Gare de horeca in het museum. Bezoekers kunnen in het museumcafé en bij mooi weer op het terras genieten van de heerlijke koffie, broodjes en taartjes van de lunchroom.

Foto Amstelveen
(Foto Dagmar Foest - 2023)

Herbert Raat (VVD) wethouder Cultuur, Kristel Vork eigenaar van lunchroom La Gare en Marieke Uildriks directeur van Museum JAN op 10 april 2023 in het museum

Tweede Paasdag 10 april 2023 werd de samenwerking succesvol afgetrapt, waarbij wethouder Herbert Raat gelijk op de geur van verse koffie en appelgebak afkwam. Het museum wil met deze toevoeging zijn bezoekers die van heinde en verre komen een kwalitatief hoogstaand rustpunt bieden en een nog betere bezoekerservaring creëren. Adres: Museum JAN  Dorpsstraat 50 1182 JE Amstelveen. +31 (0)20 641 57 54 info@museumjan.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.