Bijgewerkt: 5 oktober 2022

Eerste cursisten kregen het digivaardigheidstraining certificaat

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
16-12-2016

De eerste cursisten ontvingen het certificaat digivaardigheidstraining 'Klik en tik' op het Werkplein AA in Amstelveen op dinsdag 13 december 2016. Maaike Veeningen (D66), wethouder Werk en Inkomen samen met Daphne Janson, directeur van Bibliotheek Amstelland hebben certificaten uitgereikt aan de eerste cursisten die de training digivaardigheid hebben afgerond.

Foto Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2016)

De cursisten met het certificaat digivaardigheidstraining 'Klik en tik' met Daphne Janson, directeur van Bibliotheek Amstelland en Maaike Veeningen (D66) wethouder


In september 2016 is de training van start gegaan op het Werkplein AA. De training werd gegeven door enthousiaste medewerkers van het Werkplein AA en van Bibliotheek Amstelland. Het is speciaal bestemd voor mensen die opzoek zijn naar werk en nog onvoldoende digitale vaardigheden hebben.Deze vaardigheden zijn belangrijk om bijvoorbeeld een CV te kunnen maken, maar ook om online opzoek te gaan naar werk. De proef met de eerste digivaardigheidstraining is nu succesvol afgerond en er is besloten om in het nieuwe jaar door te gaan met het vervolg. Het Werkplein AA is voor werkzoekenden en werkgevers in Amstelveen en Aalsmeer. Op het Werkplein komen vragen van inwoners en aanbod van werk en vacatures bij elkaar.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.