Bijgewerkt: 3 juni 2023

Een vrouw is vermoord in Amstelveen

Nieuws -> Politie

Bron: Politie NL / AT5
08-12-2014

Bij een schietincident aan de Beeckestijn (Westwijk) in Amstelveen is op maandagavond 8 december 2014 een vrouw om het leven gekomen. Rond 19 uur 30 werd daar op straat meerdere keren geschoten. Reanimatie kon de vrouw niet meer redden.


Grotere kaart weergeven


Vlak na het schietincident is op de hoek van de Haya van Somerenlaan en de Joke Smitlaan een brandend voertuig aangetroffen. Onderzocht wordt, of beide zaken met elkaar in verband staan. De recherche is een uitgebreid onderzoek gestart en vraagt getuigen contact op te nemen via 0900-8844.

Een woordvoerder van politie laat weten, dat er meerdere keren werd geschoten. Er is geprobeerd de vrouw te reanimeren, maar dat heeft niet mogen baten. Ze overleed ter plaatse aan haar verwondingen. Over de identiteit van het slachtoffer en de toedracht van het schietincident is nog niets bekend. Omstanders melden, dat het om een vrouw met 'Braziliaans uiterlijk' gaat – meldt in een update de omroep AT5.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.