Bijgewerkt: 22 juli 2024

Een nieuwe YouTube ontwerp gelanceerd met nieuwe functies

Nieuws -> Internet

Bron: Google/YouTube
30-08-2017

Een nieuwe YouTube ontwerp met nieuwe functies is op 29 augustus 2017 gelanceerd melden de medewerkers op de website van Google's officiële YouTube Blog. Toen YouTube 12 jaar geleden in 2005 van start ging, was de enige website die één videoformaat ondersteunde, 320x240 bij 4:3 aspectratio. Snel vooruit naar vandaag en tegenwoordig kun je met YouTube elke combinatie van SD, HD, 4K, 360,3D en live video bekijken op bijna elk apparaat met een internetverbinding - van desktop-, telefoon-, tablets, tv-toestellen, spelconsoles en zelfs VR-headsets.

Foto Amstelveen
(Screenshot Amstelveenweb.com - 2017)

Screenshot van de Nederlandse versie van YouTube op een desktop computerscherm op 30 augustus 2017


'Simpel gezegd, YouTube's ontwikkeling is veel geëvolueerd.... En we zijn nog niet klaar. De afgelopen maanden zijn we begonnen met het uitbrengen van updates en dat zullen we de rest van het jaar blijven doen. Als alles is gezegd en gedaan, brengen we een nieuw niveau van functionaliteit en een meer strikte layout over onze desktop en mobiele ervaringen heen.

Laten we beginnen met de mobiele app YouTube, die een heleboel nieuwe functies krijgt: nieuw ontwerp, gebaren naar YouTube, de weergave van een video op het bureaublad versnellen en vertragen, en we zijn verheugd om deze functie naar de mobiele app te brengen, experimenteren met nieuwe manieren om alle video's op de best mogelijke manier weer te geven. Binnenkort zal de YouTube-speler naadloos van vorm veranderen om bij het videoformaat te passen, dat u bekijkt, zoals verticaal, vierkant of horizontaal en een functie toegevoegd, waarmee u een rij voorgestelde video's kunt bekijken, terwijl u op volledig scherm kijkt.YouTube heeft een vernieuwde look en nieuwe functies. Met een vereenvoudigd ontwerp, dat de inhoud laat schitteren en nieuwe manieren om naar te kijken, zoals donkere thema's en instelbare snelheidsweergave op mobiele telefoons, ziet de herontworpen layout er nu schoner en consistenter uit, zowel op het bureaublad als op mobiele apparaten.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.