Bijgewerkt: 3 oktober 2023

Een heldere kijk op Schiphol

Nieuws -> Schiphol

Bron: Schiphol / Amstelveenweb.com
27-08-2007

De luchthaven Schiphol Airport heeft een nieuwe interactieve website gelanceerd op 24 augustus 2007. De naam van de website is: "Een heldere kijk op Schiphol". De bezoekers krijgen een prachtige flash-animatie te zien en kunnen zich in verschillende thema’s verdiepen, zoals: concurrentie, economie, luchtvracht en geluid.

Glazen bol Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2007)

Een andere glazen bolKoffer

De “onderzoekers” kunnen met een muisklik in een 3D glazen bol staande koffer, verkeerstoren, bloempot, windmolens, huizen en kantoorgebouwen allerlei onderwerpen zelf onderzoeken. Bijvoorbeeld als u op de koffer klikt, komt een vraag tevoorschijn: “Ontdek wat groei betekent voor uw vakantie?”….en later komt in een nieuw scherm: “En het gevolg voor uw vakantie…”.

Gashendel

Er is ook een vliegtuig gashendel op het scherm, waarmee u gas kunt geven. Daarmee is direct in geld zichtbaar, wat het betekent als u bijvoorbeeld rechtsreeks van A naar B vliegt, of met 2 extra overstappen uw doel wilt bereiken.

Visualisatie

De visuele interactieve mogelijkheden van de 3D bol zijn inderdaad verbluffend en iedere bezoeker van de website kan Schiphol virtueel laten groeien en krimpen met alle gevolgen van dien.

Website: Schiphol ToekomstAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.