Bijgewerkt: 25 juni 2024

Een nieuwe look voor The Body Shop in Amstelveen

Nieuws -> Gezondheid

Bron: The Body Shop
06-03-2008

The Body Shop, retailketen gespecialiseerd in kwalitatief hoogstaande producten voor huid- en lichaamsverzorging op basis van natuurlijke ingrediënten, opent op zaterdag 8 maart 2008 de deuren van haar vernieuwde winkel op het Binnenhof 88 in Amstelveen.

De materialen die gebruikt zijn voor deze winkelmetamorfose zijn met oog voor mens en milieu gekozen.

The Body Shop presenteert het publiek van Amstelveen vanaf zaterdag 8 maart a.s. in haar frisse nieuwe winkel de mooiste producten voor het voorjaar van 2008. Sprekende voorjaarsmake-up en heerlijke verzorgingsproducten boordevol Community Trade-ingrediënten maken de winkel een bezoekje waard!

Bodyshop Amstelveenweb
(Bodyshop - 2008)

Body Butter


The Body Shop in Amstelveen

The Body Shop is een pionier in het gebruik van natuurlijke ingrediënten in hoogwaardige cosmetica en in maatschappelijk verantwoord ondernemen. In het kader van een grootschalige ombouwoperatie is de winkel van een compleet nieuw interieur en eigentijdse look voorzien. Het nieuwe design van de winkel is opgebouwd rond de kenmerkende kleuren groen en wit en de gebruikte materialen zijn met oog voor mens en milieu gekozen. Zo is de vloer gemaakt van gerecycled marmer, is er gebruikt gemaakt van henneptextiel en heeft het gebruikte hout het FSC-keurmerk.

Nieuwe winkel, nieuwe productlijn!

Tegelijkertijd met de opening van de winkel, introduceert The Body Shop Amstelveen een nieuwe lijn producten voor bad en lichaam op basis van moringa-olie. Probeer bijvoorbeeld de  Moringa Body Butter. Het product bevat een rijke cocktail van vochtregulerende Community Trade-ingrediënten, waaronder cacaoboter en sheaboter uit Ghana, paranotenolie uit Brazilië, sesamolie uit Nicaragua, en biologische honing uit Zambia. Samen zorgen zij ervoor dat je huid zacht, glad en soepel aanvoelt. Kom naar de winkel en ervaar het zelf!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.