Bijgewerkt: 15 april 2024

Echtpaar overvallen aan de Rembrandtweg in Amstelveen

Nieuws -> Politie

Bron: Politie NL
19-02-2014

Een echtpaar, dat aan de Rembrandtweg woont in Amstelveen is in de late avond van dinsdag 18 februari 2014 in hun woning overvallen. De overvallers knevelden de twee bewoners en gingen er vandoor met sieraden, kunst, pasjes en de auto van de slachtoffers.


Grotere kaart weergeven De woning, waar het wat ouder echtpaar werd overvallen aan de Rembrandtweg in Amstelveen


Rond 23.15 uur kwam de bewoonster thuis. Haar man lag op dat moment al in hun huis te slapen. De vrouw werd bij de voordeur opgewacht door twee gemaskerde mannen, die haar naar met geweld binnen dwongen. De overvallers bleven enige tijd in het huis op zoek naar waardevolle spullen. De overvallers gingen er vandoor met waardevolle spullen als sieraden, kunst en bankpasjes van het echtpaar en namen bovendien hun auto mee. Pas als de overvallers er vandoor gegaan, zag het echtpaar kans zich te bevrijden en hulp in te roepen.

Het overvallenteam van district Zuid is op zoek naar mensen die gisteravond laat, met name rond 23.15 en 00.45 uur, iets verdachts hebben gezien op de Rembrandtweg. Mogelijk hingen de overvallers al voor die tijd rond in de buurt van de woning. Ook mensen die de auto van de bewoners, een blauwe Suzuki Splash, kenteken 80-ZVX-6 , rond dat tijdstip of later nog ergens heeft zien rijden, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.