Bijgewerkt: 3 maart 2024

Dunkin' Donuts opent een vestiging op 10 oktober 2018 in Amstelveen

Nieuws -> Stadshart

Bron: EVDM Agency
28-08-2018

De koffie en donut gigant opent op woensdag 10 oktober 2018 haar deuren in Stadshart Amstelveen. Dunkin' Donuts, een van 's werelds grootste 'coffee and baked goods' merken,  opent dit najaar haar 13de vestiging van Nederland in Amstelveen. Aan het Binnenhof van winkelcentrum Stadshart Amstelveen herrijst een nieuwe kiosk, waar vanaf 10 oktober de overheerlijke koffie en donuts te verkrijgen zijn.'Wij zijn heel trots op het feit dat we een overeenkomst met Unibail-Rodamco-Westfield zijn aangegaan om een nieuwe vestiging te openen in Stadshart Amstelveen,' aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ Donuts in Nederland. Het gebouw is speciaal gebouwd om de rest van het Stadshart te completeren. Deze store zal het wereldwijde, in 2018 gelanceerde, nieuwe design van Dunkin’ Donuts krijgen. In de nieuwe vestiging zijn het complete donuts assortiment en alle dranken aanwezig. Geniet van fairtrade gecertificeerde koffie van 100% Arabica-bonen. Juist zin in verfrissing? Dan zijn de welbekende iced drinks, een heerlijke smoothie of de unieke Dunckaccino de perfecte optie.

Halloween donuts. Het welbekende koffie en donut merk komt het gehele jaar met speciale donuts. Tijdens de opening zijn, geheel passend bij de tijd van het jaar, de speciale Halloween donuts verkrijgbaar. Dunkin’ Donuts Amstelveen zal dagelijks van 08.00 uur tot 20.00 uur geopend zijn, alle dagen van de week. Deze opening gaat traditiegetrouw niet onopgemerkt voorbij en zal feestelijk gevierd worden. Dunkin’ Donuts pakt groots uit met een ludieke give-away, want ook in Amstelveen zullen de eerste 100 klanten een jaar gratis donuts krijgen. * Zie de actievoorwaarden op de website. Zin in al het lekkers van Dunkin’ Donuts thuis? Maak dan nu gebruik van Thuisbezorgd, Ubereats, Foodora of Deliveroo om de koffie en donuts te laten bezorgen.

Foto Amstelveen
(Bron EVDM Agency - 2018)

Het interieur van een filiaal van Dunkin' DonutsDunkin’ Donuts digitaal.  Tijdens de persopening op 9 oktober wordt er daarbij een nieuwe feature van Dunkin’ Donuts gelanceerd. De vraag naar een digitale manier om unieke acties te kunnen volgen van het populaire koffie- en donut merk, heeft geleid tot een unieke loyalty app. Als tipje van de sluier kan er alvast verteld worden dat bij het downloaden van de app, je een heerlijke kop koffie gratis kunt afhalen in een van de stores.

Over Dunkin’ Donuts.  Dunkin' Donuts is een Amerikaanse wereldwijde donutsonderneming en koffiehuis gevestigd in Canton, Massachusetts. Het werd opgericht in 1950 door William Rosenberg in Quincy, Massachusetts en is uitgegroeid tot een van de grootste koffie-en bakwarenketens in de wereld, met meer dan 12.000 restaurants in 36 landen. De producten van de keten omvatten donuts, bagels, andere bakwaren, en een verscheidenheid van warme en ijs dranken.

De voornaamste concurrent van Duinkin Donuts was voorheen Meneer Donut, maar de eigenaar van Duinkin Donuts Allied-Lyons verwierf Meneer Donut in februari 1990. Alle winkels van Meneer Donut in Noord-Amerika kregen de kans hun naam te veranderen in Duinkin Donuts. Dunkin' Donuts is eigendom van Dunkin' Brands Inc., die ook eigenaar is van Baskin-Robbins en voordien eigenaar was van de Togolese keten.

Foto Amstelveen
(Bron EVDM Agency - 2018)

Dunkin' Donuts in verschillende uitvoeringen. Dunking betekent in het Engels: (ge)dompeldEuropa telt 240 Dunkin’ Donuts winkels die zijn gevestigd in Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Georgië, IJsland, Luxemburg, Polen, Rusland, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en nu dus ook in Nederland. Het filiaal in Amstelveen is het 13de filiaal welke Dunkin’ Donuts op Nederlandse bodem opent: www.dunkindonuts.nl . Het hoofdkantoor van Dunkin’ Donuts is in Canton, Massachusetts, Verenigde Staten. Dunkin’ Donuts maakt onderdeel uit van Dunkin’ Brand Group Inc. (Nasdaq: DNKN) family of companies. Voor meer informatie: www.dunkinbrands.com . Dunkin’ Donuts donuts zijn verkrijgbaar voor € 1,95 per stuk, 6 stuks zijn € 9,95 en 12 voor € 18,95.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.