Bijgewerkt: 29 november 2023

Dronken Amstelveense agressief in Tilburg

Nieuws -> Politie

Bron: Politie NL
02-08-2014

Tilburg - Agenten belast met het horecatoezicht hebben zaterdag 2 augustus 2014 rond 02.50 uur op het Piusplein een 21-jarige vrouw uit Amstelveen aangehouden, omdat zij een beveiliger zou hebben gebeten en een scooter had omgeduwd.


Grotere kaart weergeven


De 21 -jarige beveiliger deed aangifte. Hij vertelde, dat hij buiten een schermutseling zag. Een vrouw sloeg een andere stapper. Hij liep naar de vrouw toe en pakte haar vast om haar rustig te krijgen. Hij voelde, dat de vrouw hem eerst in een arm en toen in zijn zij beet. In het ziekenhuis bleek, dat het om twee oppervlakkige bijtwonden ging die zijn schoongemaakt.

Tijdens het tumult duwde de vrouw ook nog een scooter om die daardoor beschadigd raakte. De agressieve vrouw, een 21-jarige Amstelveense, werd aangehouden. Vanmorgen kon ze zich het hele incident niet herinneren. Ze vertelde alcohol gedronken te hebben en daar niet zo goed tegen te kunnen. Ze krijgt een proces-verbaal voor vernieling en mishandeling.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.