Bijgewerkt: 28 mei 2023

Drie mannen aangehouden voor drugsbezit in Amstelveen

Nieuws -> Politie

Bron: Politie NL
18-08-2014

De politie heeft zondagmiddag 17 augustus 2014 omstreeks 14.10 uur drie mannen aangehouden aan de Laan van de Helende Meesters in Amstelveen. Het drietal wordt op dit moment verdacht van overtreding van de Opiumwet.


Grotere kaart weergeven

Na meldingen van buurtbewoners over een sterke wietlucht stelde de politie zondag een onderzoek in. In en rond de woning vond de politie - ondersteund door speurhond Storm - verpakte drugspakketten. Ook werden spullen aangetroffen, waar cocaïne mee kan worden versneden. De aangetroffen drugs zijn in beslag genomen. De drie aanwezige mannen zijn aangehouden en ingesloten voor verhoor. Het gaat om mannen van respectievelijk 21, 27 en 30 jaar oud. Tijdens de fouillering troffen agenten een hoeveelheid contant geld aan bij hen.
Omdat tijdens de aanhoudingen diverse spullen uit de woning zijn gegooid, kamden duikers van de brandweer en politie de sloot naast de flat uit. In het water werd een vuurwapen aangetroffen. De politie heeft de zaak verder in onderzoek.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.