Bijgewerkt: 27 mei 2024

Drakenbootraces 2008

Nieuws -> Sport

Bron: Ondernemersvereniging Amstelveen
10-04-2008

Op zondag 22 juni 2008 vinden in het kader van de Amstelveense Bedrijvensportmaand op de Amstelveense Poel de Drakenbootraces plaats. Een groots evenement dat elk jaar veel bezoekers trekt van binnen en buiten Amstelveen.

Het evenement biedt dan ook de ideale gelegenheid om in informele sfeer te netwerken. En omdat samenwerking tussen de peddelaars in de boot een eerste vereiste is om een mooie race te kunnen varen, doet u automatisch ook aan teambuilding met uw relaties, collega's of werknemers.

Er worden die dag aan de Poel voldoende andere activiteiten georganiseerd om er een leuk dagje uit voor het hele gezin van te kunnen maken. Sinds vorig jaar is het evenement een regionale aangelegenheid. En dit jaar kan voor het eerst ook met kleine boten (8 peddelaars, een trommelaar en een stuurman) worden gevaren. Of u kunt zich individueel aanmelden voor het  OA-Orka-team

Drakenboot Amstelveenweb
(OA-Amstelveen - 2007)

Drakenbootrace op de Amstelveense Poel


Doe mee aan de Drakenbootraces 2008! U kunt uw team tot 14 april 2008 aanmelden door uw inschrijving te mailen naar h.lubeck@amstelveen.nl . Wilt u meer informatie over de drakenbootraces klik dan hier. Voor informatie over de Amstelveense Bedrijvensportmaand en inschrijvings-formulieren voor de diverse onderdelen verwijzen wij graag naar de website www.oa-amstelveen.nl . Natuurlijk kunt u ook telefonisch reageren via 020 – 640 30 71.

Deelname:

Nieuw dit jaar: ook kleine drakenboten!

Voor de grote boten: 16 peddelaars, 1 drummer, 1 stuurman/vrouw

Voor de kleine boten: 8 peddelaars, 1 drummer, 1 stuurman/vrouw

NDBF-stuurcertificaat verplicht voor stuurman/vrouw! De stuurman/vrouw wordt door de organisatie geleverd indien men zelf geen stuurman beschikbaar heeft. Dat geldt ook voor de drummer.

Kosten:

€ 425,00 excl. BTW voor een grote drakenboot

€ 212,50 excl. BTW voor een kleine drakenboot, te betalen aan Dragon Events (inclusief 1 centrale training).

Datum en plaats:

Zondag 22 juni 2008, van 8.30 tot 17.00 uur. Amstelveense Poel bij het Raadhuis, Laan Nieuwer-Amstel 1, Amstelveen

Overige informatie:

De deelnemers dienen minimaal 50 meter gekleed te kunnen zwemmen. Voorafgaand aan de wedstrijd moet er verplicht getraind worden, dit jaar op de Poel te Amstelveen. Naast de verplichte training bestaat er ook dit jaar weer de mogelijkheid om extra trainingen te volgen op doordeweekse dagen in de maanden voorafgaand aan de wedstrijd eveneens op de Poel.

Hiervoor wordt u na inschrijving rechtstreeks benaderd door Dragon Events. Er wordt gevaren in twee poules (gevorderd en beginners). Per poule zijn drie prijzen beschikbaar. In de finale varen de winnaars van beide poules tegen elkaar.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.