Bijgewerkt: 25 september 2023

Doubland en The Void in P60

Nieuws -> P60

Bron: P60
17-04-2023

Op donderdag 4 mei 2023 staan er twee acts in P60. Acts, die langzaam maar zeker uitgroeien tot sterren in hun veld, nemen tijdens dit evenement ons podium over om een fantastische show weg te geven. De acts die deze keer op P60’s Radar staan zijn:

Foto Amstelveen
(Bron P60 - 2023)

Doubland en The Void in P60

Doubland: Wat krijg je als je vier vrienden met vier totaal verschillende muzikale achtergronden samen stopt in dit Indie recept genaamd Doubland? Een sound bestaande uit een krokkante bodem van groovende drums en melodieuze baslijnen, aangevuld door surfy gitaarriffs, gedoseerd met een eetlepel fuzz en dan die vulling van verfrissende, doch spannende akkoorden op keys met soulvolle zanglijnen als topping. Dat is watertanden geblazen!

The Void: The Void is een flamboyante, energieke band uit Haarlem. Ze maken opzwepende, dansbare popmuziek, met een rauwe electronische rand. Een show van The Void staat garant voor een gezellige sfeer, dansende mensen, catchy teksten en lekkere beats! Kaarten hier.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.