Bijgewerkt: 26 mei 2024

Doe mee met de nachtzwemmarathon 25 jaar De Meerkamp!

Nieuws -> Sport

Bron: AmstelveenSport
24-04-2019

Daag je vrienden uit voor een nacht lang zwemmen en plezier. In de nacht van vrijdag 21 juni op zaterdag 22 juni 2019 kun je 5 uur lang zwemmen tijdens de nachtzwemmarathon in zwembad De Meerkamp. Om mee te doen heb je een team nodig van minimaal 8 deelnemers. Elke deelnemer zwemt 3 keer 10 minuten zoveel mogelijk meters voor het team. De winnaar is het team dat de meeste meters binnen de tijd gezwommen heeft.

Zwem de hele nacht. Als de deelnemers niet aan het zwemmen zijn, kunnen zij in het golfslagbad drijvend op de golven relaxen, bubbelen in het bubbelbad, stomen in de stoomcabines of gewoon lekker van een hapje en een drankje genieten op het terras!

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2019)

De ingang van het Zwembad de Meerkamp aan de Van der Hooplaan in Amstelveen op 20 april 2019


Wil je niet in het team mee zwemmen, maar wel jouw team ondersteunen, dan kan dat. Ook supporters zijn van harte welkom om de nacht door te brengen in het golfslagbad. De entree voor supporters is € 2,50 per persoon.

De nachtzwemmarathon wordt gezwommen in het wedstrijdbad. Er kunnen maar een beperkt aantal teams meedoen. Schrijf snel in want vol is vol! Deelname kost € 25 per team van 8 deelnemers. U kunt inschrijven op: www.meerkamp.nl/activiteit/nachtzwemmarathonAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.