Bijgewerkt: 23 mei 2024

Doe mee aan de testloop bij AV Startbaan

Nieuws -> Sport

Bron: Atletiek Vereniging Startbaan
11-05-2011

Op woensdag 25 mei 2011 organiseert Atletiek Vereniging Startbaan om 20.30 uur een open testloop over 3 en over 5 km. Iedereen die wil, kan gratis meedoen, lidmaatschap van AV Startbaan, of ervaring met atletiek zijn niet nodig.

Bovendien is het mogelijk om voorafgaand aan de testloop aanwezig te zijn bij een kennismaking om 19.10 uur en daarna om 19.30 uur vrijblijvend mee te doen aan een introductietraining van de Lange Afstandsgroep met oefeningen en looptechniek. Na afloop van de testloop is er de mogelijkheid om onder het genot van een drankje nog even gezellig na te praten.

Startbaan Amstelveen
(Foto AV Startbaan - 2010)

Training bij AV Startbaan


Door ervaren trainers worden uitgebreid oefeningen voor het hele lichaam gegeven en wordt aandacht besteed aan de looptechniek. Een goede looptechniek is belangrijk om blessures te voorkomen en om efficiënter en sneller te gaan lopen.

Voor iedereen die wil weten hoe het met zijn of haar conditie gesteld is, is dit dé gelegenheid om daar achter te komen. De training en de testloop vinden plaats op de atletiekbaan van AV Startbaan. Adres: Startbaan 1 A in Amstelveen. Je hoeft je niet van te voren aan te melden, zorg wel dat je ruim op tijd aanwezig bent! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jeroen Erkelens, tel.  06-45126563 of een mailtje sturen naar: djerkelens@hotmail.comAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.