Bijgewerkt: 29 maart 2024

Dienstverlening Amstelveen scoort hoog

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
03-06-2008

De resultaten van het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek naar de dienstverlening van Publiekszaken zijn positief. De dienstverlening van Amstelveen is vergeleken met 90 andere deelnemende gemeenten. Amstelveen scoort een 7,9 en komt daarmee op de 7e plaats.

In het onderzoek wordt de dienstverlening aan de balie van de deelnemende gemeenten vergeleken op diverse punten, waaronder de geboden service, deskundigheid, vriendelijkheid en uiterlijke verzorging medewerker, afhandeltermijn, duidelijkheid verkregen informatie en de prijs.

Ingang raadhuis Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2006)

De toegangsdeur van het raadhuis van de Gemeente Amstelveen


Daarnaast is aan de orde gekomen de bereikbaarheid, de parkeergelegenheid, openingstijden, wachttijden, privacy aan de balie, verwijzingsborden en overzichtelijkheid entree.

De gemiddelde score van alle gemeenten is een 7,6. Amstelveen scoort dus boven gemiddeld. De 1e plaats wordt gedeeld door 6 gemeenten. Zij scoren allen een 8.

Amstelveen stond vorig jaar nog op de 51e plaats. De dienstverlening van Amstelveen is door inwoners, met uitzondering van de prijs van onze producten en diensten, op alle punten beter beoordeeld.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.