Bijgewerkt: 24 juli 2024

Dienstapotheek Amstelland

Nieuws -> Gezondheid

Bron: Amstelveens Nieuwsblad
24-11-2006

Ziekenhuis Amstelland en de Dienstapotheek Amstelland hebben vorige week op donderdag 16 november 2006 een samenwerkingsovereenkomst getekend. Per 5 januari 2007 zal een dienstapotheek voor de avond en weekeinden haar deuren openen naast de Huisartsenpost in de zijvleugel van Ziekenhuis Amstelland. Op één, veilige, vaste locatie in Amstelveen kunnen patiënten met hun spoedrecept terecht. Daarmee is een einde gekomen aan het gezoek naar de 'dienstdoende apotheek'.

Ziekenhuis Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2006)

Het Ziekenhuis Amstelland in Amstelveen


Vanaf 1 januari 2007 kunnen alle patiënten uit Amstelveen, Aalsmeer, Ouderkerk aan de Amstel, Uithoorn en Abcoude met hun spoedrecept terecht bij Dienstapotheek Amstelland. Dit initiatief maakt het de patiënten makkelijker omdat zij op een vaste, goed bereikbare locatie tijdens de avonduren en in het weekend hun spoedgeneesmiddelen kunnen halen.

Ook voor patiënten die bij hun dienstdoende arts of de eerste hulp een recept hebben meegekregen en niet kunnen wachten op hun medicijnen is dit een uitkomst. Patiënten uit de regio kunnen in de avonduren en weekeinde geen beroep meer doen op een lokale apotheek.

De openingstijden voor de dienstapotheek zijn van maandag tot en met vrijdag van 18.00 - 23.00 uur en op zaterdag, zon- en feestdagen van 08.30 - 23.00 uur .


 Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.