Bijgewerkt: 30 september 2023

Dienst met conference 'Petrus (s)preekt' bij de CAMA-gemeente Amstelveen

Nieuws -> Kerk

Bron: CAMA-gemeente Amstelveen
12-05-2015

Zondag 17 mei 2015 organiseert de CAMA-gemeente Amstelveen een bijzondere dienst met een conference met als titel 'Petrus (s)preekt'. De dienst begint om 10.30 uur en zal worden gehouden in de aula van het Keizer Karel College, Elegast 5, te Amstelveen. Iedereen is van harte welkom. Tijdens de kerkdienst van de evangelische CAMA-gemeente Amstelveen, komende zondag, zal  een korte conference, genaamd ‘Petrus (s)preekt’ gespeeld worden door Erwin Matthijs.

Foto Amstelveen
(Bron CAMA Amstelveen - 2015)

De flyer van de bijeenkomst van de CAMA gemeente. Petrus (Grieks: Πέτρος, Petros oftewel 'Rots'; Aramees: Cephas; vernederlandst Sint-Pieter); ook Simon Petrus genoemd; (Galilea, geboortedatum onbekend - Rome, ca. 64) is een persoon uit het Nieuwe Testament en een van de 12 discipelen van Jezus


Petrus, staande bij de hemelpoort, zal wat “misverstanden” uit de weg ruimen en vertellen over het doel van Jezus komst op aarde en de impact hiervan op zijn (en ons) leven. Deze luchtige en grappige voordracht (van ongeveer een half uur) met een serieuze ondertoon zal ingebed worden in de  dienst en vervangt de “reguliere” woordverkondiging. Aanvang dienst: 10.30 uur. Locatie: De aula van het Keizer Karel College Amstelveen, Elegast 5. Voor- en achteraf is er koffie. Iedereen van harte welkom!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.