Bijgewerkt: 11 juni 2023

Dief opgepakt, politie zoekt eigenaren goederen in Amstelveen

Nieuws -> Politie

Bron: Politie Amsterdam
16-01-2013

Bij een Amstelveense dief is na zijn arrestatie een aantal goederen aangetroffen. De politie zoekt de eigenaren. De politie werd getipt door een getuige, dat in de vroege ochtend van zaterdag 5 januari 2013 op het Wimbledonpark in Amstelveen een jongen aan auto’s rommelt. De auto’s staan op een parkeerterrein bij de flats.

gestolen Amstelveen
(Foto Politie Amsterdam - 2013)

Foto van de gestolen goederen in Amstelveen


Als de politie ter plaatse kwam, ging de verdachte ervandoor. Na een korte achtervolging werd de 19-jarige jongen uit Amstelveen in de Gieterij aangehouden. Op de vluchtroute vond de politie later spullen die afkomstig zijn uit auto’s van het Wimbledonpark.

De verdachte had ook nog zaken bij zich die niet alleen te linken zijn aan diefstallen uit auto’s op het Wimbledonpark maar ook aan diefstallen nabij het Augustinuspark.

De politie heeft meerdere autobezitters gesproken maar is nog op zoek naar de eigenaren van de spullen op bijgaande foto. Herkent u uw spullen, meldt u zich dan bij de politie via 0900-8844. Tip: laat geen waardevolle goederen achter in uw auto en sluit uw voertuig goed af! De verdachte staat vandaag 16 januari 2013 voor de rechter op een snelrechtzitting.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.