Bijgewerkt: 18 mei 2024

Diederik Mars nieuwe keeper Pinoké

Nieuws -> Sport

Bron: Erik van Rossum
23-07-2010

Hockeyclub Pinoké heeft in keeper Diederik Mars de opvolger van Alexander Robert gevonden. De voormalig keeper van HGC (2e keeper achter Vogels) en Victoria komt over van Kampong.

Pinoké volgde Mars al langer, en in het bijzonder na de play-out wedstrijden tegen Victoria van twee seizoenen geleden. In deze wedstrijden zorgde Mars met fantastisch keeperswerk er persoonlijk voor, dat er een derde en beslissend duel gespeeld moest worden.

Diederik Mars: '' Pinoke geeft mij de mogelijkheid om te blijven keepen op het hoogste niveau en een bijdrage aan te leveren aan het verwezenlijken van de ambitie van de club. Ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging bij één van de mooiste clubs uit de Hoofdklasse”

Pinoké is zeer verheugd met de komst van de 27-jarige doelman, die bij Pinoké ook weer met zijn oude keeperstrainer Martijn Drijver herenigd wordt. De begeleiding en selectie van Heren 1 is nu zo goed als rond en begint de eerste week van augustus aan de voorbereiding aan het nieuwe seizoen. Het seizoen waarin de ambitie wederom een stukje hoger ligt en het schitterende nieuwe clubhuis betrokken zal worden.

Jolanda Plijter naar Pinoké Dames 1

Komend seizoen zal Jolanda Plijter (26), vorig seizoen nog spelend voor Amsterdam, uitkomen voor Pinoké. Trainer/coach Etienne Spee is zeer verheugd met de komst van de middenveldster en ziet in haar een welkome versterking.


Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.