Bijgewerkt: 23 mei 2024

De website MijnAmstelveen is vernieuwd

Nieuws -> Internet

Bron: Hans de Weers
02-11-2013

Wat is vandaag, morgen of volgende week te doen in Amstelveen?

De website MijnAmstelveen is vernieuwd. De opmaak van MijnAmstelveen is nu beter. De redactie heeft een aantal nieuwe onderdelen toegevoegd. Nieuw is de Agenda Amstelveen. Organiseert u een activiteit, evenement, cursus of bijeenkomst? Dan kunt u dit vroeg aankondigen. De site heeft meer nieuwigheden. De surfer ziet in één oogopslag het nieuws van de dag. Verder doorklikken op de beelden leidt dan tot het nieuwsverhaal achter de foto.

de weers Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

Hans de Weers hoofdredacteur van de lokale website MijnAmstelveen


Tevens worden het Breaking News en Youtube-links in het oog springend in beeld gebracht. Hiermee hoopt de webredactie een aantrekkelijke website aan te bieden, die uitnodigt tot een volgend bezoek.

In januari 2013 is MijnAmstelveen online gegaan. Sindsdien brengt de redactie actueel nieuws over wijkfeesten, barbecues, tentoonstellingen, gemeente en politiek en meer. Op de Agenda/Kalender is nu snel te zien, welke activiteiten, evenementen en bijeenkomsten wanneer en waar worden gehouden.

Heeft u een mening over een actualiteit, dan is uw commentaar, of column van harte welkom op MijnAmstelveen. Een foto, of Youtube-link kunt u altijd meesturen. Nieuws, of een aankondiging kunt u zelf direct plaatsen via de site. Ga dan naar www.mijnamstelveen.nl  of e-mail het bericht naar de webredactie via info@mijnamstelveen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.