Bijgewerkt: 22 juli 2024

De vrijwilligers van De Schakel kregen VVD-taart

Nieuws -> Politiek

Bron: VVD-Amstelveen
11-02-2017

Op zaterdag 11 februari 2017 heeft mevrouw Petra Kirch-Voors, VVD Statenlid van de provincie Noord-Holland, in aanwezigheid van wethouder Herbert Raat en burgerraadslid Bas Zwart taarten uitgedeeld aan de vrijwilligers en deelnemers aan de activiteiten van De Schakel. De Schakel is een vereniging die zich tot doel stelt om de vrijetijdsbesteding van mensen met een verstandelijke beperking te bevorderen en te verbeteren.

Foto Amstelveen
(Foto VVD-Amstelveen - 2017)

Wethouder Herbert Raat en mevrouw Petra Kirch-Voors, VVD Statenlid van de provincie Noord-Holland op bezoek bij De Schakel


Elk jaar rondom Valentijnsdag worden in de gemeenten van Noord-Holland mensen en organisaties door de VVD in het zonnetje gezet voor hun bijdrage aan de gemeenschap in hun buurt, wijk, dorp, stad, of regio. De VVD Taartenactie vond dit jaar voor het elfde keer plaats. In totaal werd er aan meer dan 30 genomineerden een taart uitgereikt, verdeeld over de hele provincie Noord-Holland.

De VVD laat haar waardering blijken voor projecten, initiatieven of persoonlijke inzet, die een positieve invloed hebben op de leefbaarheid en/of leefomgeving van Noord-Hollanders. De VVD wil hiermee aandacht schenken aan het belang van vrijwilligerswerk en daarbij is dit ook helemaal in lijn met de #mensenmakenamstelveen campagne van Burgemeester Van ’t Veld. Sociale binding is immers van groot belang voor een goed functionerende samenleving.

Foto Amstelveen
(Foto VVD-Amstelveen - 2017)

Volksdansers van De Schakel tijdens hun optreden


De Schakel bestaat al 51 jaar en wordt gerund door ongeveer 70 enthousiaste vrijwilligers. De Schakel is een vereniging die zich tot doel stelt om de vrijetijdsbesteding van mensen met een verstandelijke beperking te bevorderen en te verbeteren. Daarbij maakt de vereniging geen enkel onderscheid ten aanzien van geloof, of levensovertuiging. Er zijn activiteiten op het gebied van sport, cultuur, vakantie, creativiteit en vooral ook feesten en gezellig bij elkaar komen. Alle informatie over deze activiteiten staan op http://www.deschakelamstelveen.nl. Ook kan men hier informatie vinden over het vrijwilligerswerk en de mogelijkheid donateur te worden.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.