Bijgewerkt: 7 oktober 2022

De verbouwing van Amstelveen gaat van start

Nieuws -> Gemeente

Bron: Herbert Raat
14-12-2019

raat Amstelveen


Herbert Raat (VVD) wethouder schrijft erover op zijn weblog


'Deze maand staat er in het blad van INTO business een interview met mij over de ontwikkeling van Amstelveen. Gisteren kreeg ik van de hoofdredacteur Martijn van Dalen het eerste exemplaar overhandigd. Onze gemeente gaat de aankomende jaren flink op de schop. Zo wordt de A9 verdiept aangelegd en komen er overkappingen. Verder ben ik met collega Floor Gordon aan de slag om het Stadshart te verbeteren. Dit betekent natuurlijk dat we een gigantische verbouwing ingaan de aankomende jaren.

Foto Amstelveen
(Bron Herbert Raat/Rijkswaterstaat - 2019)

Artist impression van de rijksweg A9 ter hoogte van Amstelveen in 2025 na de verbouwing


Samen met Amstelveners, ondernemers en Rijkswaterstaat gaan we proberen om de overlast zoveel mogelijk voor iedereen te beperken. Ook staat er in het blad weer de jaarlijkse top 50 (lees HIER) van meest invloedrijke personen in Amstelland. Terechte winnaar werd Ger Loogman. Voor mij was plaats 3 in ieder geval een hele mooie opsteker.'

Lees hieronder het interview in INTO Business, een interview in INZICHT met bewoners Roger Swaab en Klaas Jan Bruintjes van de Meanderflats en foto van de toekomst. Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.