Bijgewerkt: 11 juni 2023

De politie staakt ook in Amstelland

Nieuws -> Politie

Bron: Nederlandse Politiebond
23-01-2008

Op woensdag 23 januari 2008 vindt een door de Nederlandse Politie Bond uitgeroepen landelijke politiestaking plaats. De eerste van een reeks landelijke stakingen, bedoeld om minister Ter Horst op andere gedachten te brengen over haar CAO-beleid. De volgende twee staan gepland op maandag 28 en donderdag 31 januari 2008.

Amsterdam-Amstelland

Op 23 januari wordt in het gehele korps Amsterdam-Amstelland een werkonderbreking gehouden van 15.00 tot 23.00 uur. Veel actievoerders gaan deel nemen aan een door de NPB, ACP, ANPV, VMHP en APV georganiseerde actie bij de Amsterdam Arena in Amsterdam Zuid-Oost.

Politiebureau Amstelveenweb
(Amstelveenweb.com collectie - 2007)

Politiebureau van de Politie Amsterdam-Amstelland district 4 Amstelveen- Noord, aan de Gerard Doulaan


Om 16.00 uur in het Politietrainingscentrum Overamstel worden ze gebriefd en bijgepraat door Hans van Duijn, landelijk NPB-voorzitter, over de laatste stand van zaken bij de CAO-onderhandelingen. Daarna volgt voor iedere actievoerder registratie en krijgen de deelnemers een actiehesje uitgereikt. Bussen rijden vervolgens iedereen naar de Amsterdam Arena waar in de aanloop naar de wedstrijd Ajax-FC Utrecht geflyerd wordt. Om 20.15 uur gaan de actievoerders dan terug naar het PTO om met zijn allen de wedstrijd te bekijken.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.