Bijgewerkt: 30 november 2022

De laatste tentoonstelling zomerserie op Wester-Amstel

Nieuws -> Cultuur

Bron: Vrienden van Wester-Amstel
08-09-2008

Op de buitenplaats Wester-Amstel exposeren op 18 september 2008 Berenice Witsen Elias en Frans Boon. Het beeldhouwwerk van mevrouw Witsen Elias laat zeer spannende, vaak abstracte vormen zien. De heer Boon gebruik in zijn werk ook de derde dimensie. Het reliëf in zijn schilderstukken speelt een verrassende rol.

Deze tentoonstelling is tot en met 5 oktober 2008 vrij toegankelijk, in het achterhuis. Altijd van donderdagmiddag tot en met zondagmiddag. Het is de laatste expositie van de zomerserie 2008. Hierna vindt men elke tweede en elke vierde zondagmiddag van de maand, weer concerten of lezingen en presentaties in het achterhuis. De eerste, ‘Middag van het Franse chanson’, op 12 oktober.

Wester-Amstel  Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2008)

Het beeldhouwwerk van Hester de Beus - Zonnercirkel 2 in de tuin van Wester-Amstel


De zondagmiddagen beginnen altijd om 14 uur. Het toegangsprijs varieert tussen de 5 en de 8 euro. De Stichting Vrienden van Wester-Amstel heeft het programma tot 2009 vastgesteld. Wie geen donateur van de stichting is en het programma per e-mail wil ontvangen, vraagt het even aan makolkman@hetnet.nl

Wie in het park van Wester-Amstel de beelden wil bewonderen moet dit ook voor oktober doen. Dan worden de beelden weer opgeborgen. Groengebied Amstelland, beheerder van het park, zal daarna bezien of er volgend jaar weer een ‘beeldentuin’ kan komen. Nu neemt het najaar bezit van het mooie park. En dat is ook prachtig! Het is elke dag open voor wandelaars. Alleen zaterdag’s en zondag’s vanaf 12 uur.

Adres: Wester-Amstel, Amsteldijk-Noord 55 1183 TE AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.