Bijgewerkt: 2 december 2023

De laatste editie van het Broersepark Familiefestival in Amstelveen

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
15-08-2016

Op de zondagen 4 en 11 september 2016 organiseert het Amstelveens Poppentheater voor de laatste keer het Broersepark Familiefestival in het Broersepark Amstelveen. Om het festival feestelijk af te sluiten zijn op beide zondagen maar liefst drie gratis voorstellingen te zien.

Op zondag 4 september 2016 om 11.00 uur start Solbris voor de kleintjes met de muzikale poppentheatervoorstelling ‘Mama Schaap’.

Mama Schaap is verdrietig, want ze kan Edje, haar kindje, nergens vinden. Misschien weet Varkentje waar Edje is? Trouwens, waar is Varkentje eigenlijk zo bang voor? Ssst, wacht eens...Horen jullie de poezen miauwen? Ik denk, dat ze honger hebben. En Krokodil, wat doet die boos! Wat is er met hem aan de hand?  In deze korte voorstelling, die vergezeld gaat met (kinder)liedjes, kunnen de kinderen de dieren helpen om alles goed af te laten lopen.

Arno Huibers komt met zijn ‘Reizende Clownswagen’ en speelt om 13.30 uur en om 15.00 uur samen met Rob Welsing zijn gelijknamige voorstelling. Een half uur en bijna een uur gekkigheid met clownerie met behulp van muziek, maskers en (levend) poppenspel voor iedereen.Op zondag 11 september 2016 is om 11.00 uur de 3+ voorstelling ‘Aardblij’ van de Soepsisters te zien. Roel Callister en zijn band Drumdrumdrum brengen om 13.30 uur een kort programma voor de kleintjes en luiden om 15.00 uur met veel muzikale spektakel het festival uit met hun voorstelling ‘Boomwhakalaa!!’, waarbij iedereen mee mag doen met de door de band meegebrachte Boomwhackers.

De locatie is op het terrein van Jeu de Boulevereniging 'De Bulderbaan' (achter het Indië monument) in het Broersepark. Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Amstelveen en De Bulderbaan. U hoeft niet te reserveren; kom gezellig naar een of meer voorstellingen op het Broersepark Familiefestival 2016! Meer informatie over de voorstellingen kunt u vinden op www.amstelveenspoppentheater.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.