Bijgewerkt: 7 oktober 2022

De koffiebus op bezoek in Nes aan de Amstel

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
14-07-2017

Heeft u ook een goed idee voor uw buurt? Op dinsdag 18 juli 2017 brengt de koffiebus van #Mensen maken Amstelveen een bezoek aan Nes aan de Amstel. U komt toch ook? De koffiebus staat van 16.00 uur tot 17.30 uur bij het gebouw van de Scouting. Medewerkers van de gemeente vertellen over #Mensen maken Amstelveen en gaan ook het gesprek aan. Burgemeester Mirjam van ’t Veld en wethouder Jeroen Brandes zijn rond 16 uur 30 aanwezig in Nes. Zij zullen dan een mooi initiatief van enkele inwoners van Nes in het zonnetje zetten.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

Jonge voetbalspelers in Nes aan de Amstel op 5 juni 2017. In de achtergrond is de St. Urbanuskerk


Is uw idee 10.000 euro waard? Onderdeel van Mensen maken Amstelveen is de prijsvraag ‘het winnende idee’. Hiermee willen we laten zien, dat we in Amstelveen om elkaar geven, dat we niet alleen naast elkaar leven, maar ook met elkaar. En dat we laten zien, dat Amstelveen actieve en creatieve bewoners heeft die bruisen van de ideeën en initiatieven. Het college van B en W heeft een bedrag van in totaal 60.000 euro beschikbaar gesteld om de beste ideeën en initiatieven mogelijk te maken. Per goed idee is maximaal 10.000 euro beschikbaar.

Kijk op www.mensenmakenamstelveen.nl  hoe u mee kunt dingen naar het beste idee van uw buurt, of wijk! Mensen Maken Amstelveen gaat over de vraag hoe mensen met elkaar om willen gaan in Amstelveen. In deze tijd van verharding is omkijken naar elkaar, elkaar op een positieve manier stimuleren en het geven van vertrouwen een groot goed. Met Mensen Maken Amstelveen willen we onze gemeente en inwoners dichter bij elkaar brengen. Zo hopen we de basis te leggen voor een succesvolle, veilige en vriendelijke samenleving, waar mensen elkaar helpen en vanuit hun eigen denken en doen een bijdrage kunnen leveren aan de stad.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.