Bijgewerkt: 15 augustus 2022

De gemeente Amstelveen start campagne Werkplein AA

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
22-10-2021

De gemeente Amstelveen start vanaf volgende week (43-2021) een campagne over het Werkplein AA. In de campagne zijn inwoners te zien die werk hebben gevonden of een scholing volgen.

'Het is belangrijk dat inwoners het werkplein weten te vinden. Het Werkplein AA kan inwoners ondersteunen bij het zoeken naar werk of de juiste training of opleiding. Het is belangrijk dat we deze campagne nu doen. Een deel van inwoners is door de coronacrisis hun baan kwijtgeraakt, heeft geen aansluiting bij de arbeidsmarkt van nu of heeft als ZZP’er niet voldoende opdrachten' - geeft Marijn van Ballegooijen (PvdA) wethouder Werk en Inkomen aan. In de campagne laten we zien hoe veerkrachtig en enthousiast mensen zijn. De campagne opent daarom met een serie portretten die de gemeente dit laten zien.

Foto Amstelveen
(Foto Maarten de Groot - 2020)

Marijn van Ballegooijen (PvdA) wethouder Zorg en Werk en Inkomen


Het werkplein AA is er voor iedereen. De coronacrisis heeft de verschillen en bestaande problemen op de arbeidsmarkt vergroot. Werkplein AA is toegerust om mee te bewegen op de arbeidsmarkt. Het Werkplein AA geeft ondersteuning op het gebied van werk en scholing aan alle inwoners van Amstelveen. Meer informatie is te vinden op www.werkpleinaa.nl .Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.