Bijgewerkt: 6 december 2023

De gemeente Amstelveen biedt schuldhulpverlening-aan-voor-ondernemers

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
08-10-2020

Ondernemers komen steeds vaker in financiële problemen door de coronamaatregelen en het veranderende economische klimaat. Om hen te helpen, richt Amstelveen een unit op met gespecialiseerde adviseurs die ondernemers kosteloos adviseren over geld, schulden en effectieve oplossingen.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2020)

Marijn van Ballegooijen (PvdA) wethouder Werk en Inkomen


Marijn van Ballegooijen (PvdA) wethouder Werk en Inkomen: 'Als gemeente willen we iedereen zo goed mogelijk helpen, ook de bijna 9000 ondernemers van Amstelveen. Ervaring leert dat wanneer ondernemers hulp zoeken, zij al 2 tot 3 keer zo hoge schulden hebben dan particulieren. Ik wil hen dan ook op het hart drukken; wacht niet te lang! Samen gaan we op zoek naar een goede oplossing.'

Inwoners met een eigen bedrijf die zich bijvoorbeeld zorgen maken over hun financiële situatie, betalingsachterstanden hebben of een dreigement van faillissement boven het hoofd hangt, kunnen een afspraak maken met het Amstelveenloket, via het telefoonnummer (020) 540 49 11. Kijk voor meer informatie op de pagina Schuldhulpverlening voor ondernemers.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.