Bijgewerkt: 20 mei 2024

De eerste Amstelveense Buddy Drive is een groot succes

Nieuws -> Sport

Bron: Go Bridge Amstelveen
31-03-2014

De eerste Amstelveense Buddy Drive is afgelopen zondag 30 maart 2014 in een bomvolle zaal van het Go Centrum gewonnen door het bridgepaar Loes Hogeweg - Carlos de Cunha. Organisator Go Bridge Amstelveen kan terugzien op een zeer succesvol evenement.

Foto Amstelveen
(Foto J.W. de Vries - 2014)

De eerste Amstelveense Buddy Drive


50 beginnende bridgers speelden met meer ervaren bridgers en dat was in Amstelveen nog niet eerder vertoond. De deelnemers waren erg enthousiast over deze speciaal voor hen georganiseerde bridgedrive. Veel beginners hebben na deze kennismaking de smaak van het bridge in wedstrijdvorm in één keer te pakken gekregen.

Foto Amstelveen
(Foto J.W. de Vries - 2014)

De prijzen van de eerste Amstelveense Buddy Drive


Foto Amstelveen
(Foto J.W. de Vries - 2014)

De eerste Amstelveense Buddy Drive


Op zaterdag 5 april 2014 om 10.00 uur wordt er speciaal voor beginners een voorlichtingsbijeenkomst in het Go Centrum (nabij de Kingsalmarkt) georganiseerd. Verschillende bridgeclubs presenteren zich en er wordt informatie verstrekt over vervolgcursussen. Iedereen is van harte welkom. Aanmelding vooraf is niet nodig. Voor meer informatie: gobridgeamstelveen@hotmail.comAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.