Bijgewerkt: 21 juni 2024

'De Stille Kletsmajoor' en 'Kom je Spelen' in het poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
04-03-2024

Meervoudig Zilveren Krekel-winnaar Marlyn Coetsier maakt met De Stille Kletsmajoor een beeldende voorstelling voor iedereen vanaf 3 jaar over de kracht van woorden. Met een bekroond decor, heel veel poppen, visuele poëzie en humor.

Flo woont in een land waar bijna niet gesproken wordt. In dit land moet je woorden kopen in een fabriek en héél voorzichtig inslikken. Pas dan kun je ze proeven en uitspreken. Mensen zijn dus zuinig op hun woorden. Flo is op zoek naar liefdevolle woorden, voor een heel bijzonder iemand. Maar die zijn kostbaar. Kom kijken naar een vindingrijke wereld die letterlijk is opgebouwd uit letters en woorden, met poppen waar je uren naar kunt turen. De voorstelling is geschikt voor doven en slechthorenden.

Irene Laros en Willem de Jong staan altijd garant voor prachtige kleurrijke en humorvolle voorstellingen. Na De Wolkenfabriek en Reus Ribus brengen zij nu de 4+ voorstelling ‘Kom je Spelen? Met live gemaakte projecties en grote speelfiguren komt Irene in een wereld waarin alles mogelijk is. Een spierbundel wil met haar dansen, roze manen moeten worden gekamd en een enorm konijn wil per se een belangrijke schat vinden. Kom je spelen?

De Stille Kletsmajoor is te zien in het Amstelveens Poppentheater op zaterdag 9 maart 2024 om 14.30 uur. ‘Kom je Spelen’ is te zien op zondag 10 maart 2024 om 14.30 uur. Toegangsprijs per voorstelling per persoon: € 9. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl,  info@amstelveenspoppentheater.nl  of via 020-6450439Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.