Bijgewerkt: 29 maart 2023

De Stichting Tpodium start nieuwe muziekserie in ANNA

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Henk Brinkman
30-08-2020

De Stichting Tpodium heeft zich de vraag gesteld hoe we de kijk op muziekbeleving een nieuw gezicht kunnen geven? Met ons netwerk van top artiesten in vele genres is het niet moeilijk te bedenken om hen in een nieuwe gestalte te programmeren. Als stichting manifesteren wij ons inmiddels in een breed en landelijk kader, waardoor wij de presentatie op onze website verder hebben ontwikkeld om een indruk te geven van het bestaande muzikale aanbod, zoals uitgedrukt op onze website: www.tpodium.net   klik: LIVE MUSIC/YOUR WINDOW/SELECTEER GENRE/MAAK UW KEUZES Een breed scala van muziekgenres wordt U daarbij getoond.

Onder de slogan: ‘PROMOTING LIVE MUSIC One-On-One’ benaderen wij de Nederlandse podia. En uiteraard blijft onze ‘Amstelveense Home Base’ zeker niet buiten beschouwing ! Het management van ANNA, waarin de NAEKTE brouwerij is gevestigd, de Stichting Tpodium en de gemeente Amstelveen gingen met elkaar in gesprek. De uitkomst werd door betrokken partijen als positief beoordeeld.

In dat kader is het plan ontwikkeld om de uitvoeringen vanaf ÉÉN locatie te verrichten die, ook binnen de normen van de corona-tijd,  kan garanderen dat het publiek op veilige afstand kan genieten van een muzikale manifestatie met Top Bands uit de lichte en ook klassieke muziekgenres. Dit nieuwe programma zal aldus worden uitgevoerd vanaf een unieke plek; de ANNA kerk: voorheen een plek van contemplatie; inmiddels gezien als nieuwe ‘Cultuur Tempel van Amstelveen’. Het gaat om de uitvoering van een culturele manifestatie die de burger weer eens goed zal doen. Het publiek is er zo langzamerhand wel aan toe om van iets bijzonders te kunnen genieten. Voorlopig hebben we het zicht op een programmering in de maanden september/oktober/november 2020.

Uitvoering vindt plaats op de woensdagavonden vanaf 20.30 uur. Entreekosten € 10 per persoon; uw bezoek kan gepaard gaan met een speciaal menu arrangement. Een speciale entreekorting van 50% geldt voor CJP EN STADSPAS HOUDERS. Programmering:

9 september 2020: *** Wojtek Justyna Tree Oh – POP/ROCK BAND23 september 2020:*** Benjamin Herman in een bijzondere Kwintet Formatie.Plaatsen/kaarten zijn te reserveren op: reserveren@tpodium.net Uw speciaal ‘Diner Arrangement’ graag bij reserveren vermelden. Locatie ANNA: Amsterdamseweg 22, 1182 HD Amstelveen; er is ruime vrije parkeergelegenheid. Voorlopig vindt de uitvoering om de week plaats op de woensdagavonden beginnend op 9 september 2020. Bij gebleken haalbaarheid zullen wij in het komend jaar de serie vervolgen; mogelijk vanaf januari tot juli 2021.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.