Bijgewerkt: 17 juni 2024

De Ride for the Roses 2011 zit erop!

Nieuws -> Aalsmeer

Bron: Ride for the Roses / Gemeente Amstelveen
05-09-2011

Wij kijken terug op een geslaagd en mooi evenement met een record opbrengst! In totaal leverde de Ride for the Roses 2011 maar liefst € 1.517.535,27 op voor KWF Kankerbestrijding en het onderzoek naar (late) effecten van de behandeling van Hodgkin-lymfoom, een vorm van lymfeklierkanker. Nooit eerder werd er in de 14 jarige geschiedenis van de Ride for the Roses zoveel geld opgehaald!

De 25, 50 en 100km tocht van de Ride for the Roses vertrokken vanuit het centrale punt van de gemeente Aalsmeer, bloemenveiling FloraHolland. Aan het evenement namen bijna 10.000 fietsers deel. Bijzonder mooie routes, weinig incidenten en mooi fietsweer kenmerkten deze editie. Vooral de slotmanifestatie met het optreden van Gerard Joling en het overhandigen van de grote hoeveelheid cheques maakten indruk.

Roses Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2011)

Van links naar rechts: Udo van Huis, wethouder Jan-Willem Groot, Tabitha van Hove, Sander van Voorn, Annemarie van Voorn


Team Amstelveen haalt 2.188 euro op tijdens Ride for the Roses

Afgelopen zondag reed ook een enthousiast team van gemeente Amstelveen, met 2 collega’s uit Aalsmeer de Ride for the Roses de route van 100 kilometer mee. Persoonlijke sponsors en een collecte op het raadhuis zorgden voor de bijna 2200 euro aan sponsorgeld!

Ride for the Roses 2012 Naaldwijk

Volgend jaar wordt de 15de editie van de Ride for the Roses op 9 september 2012 in en rondom Naaldwijk verreden. Startlocatie van deze editie zal wederom de bloemenveiling van FloraHolland zijn. Er zal zo snel mogelijk meer informatie over de Ride for the Roses in Naaldwijk te vinden zijn op onze website: www.ridefortheroses.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.