Bijgewerkt: 3 maart 2024

De Pure Markt komt naar Amstelveen!

Nieuws -> Stadshart

Bron: Trienet Kroon
20-10-2011

De Pure Markt is een ambachtelijke zondagsmarkt op het gebied van lekker eten en drinken en een klein stukje non-food. De Pure Markt wil bezoekers graag kennis laten maken met verschillende leveranciers die zich bezighouden met ambachtelijk en lekker eten, maar ook met creativiteit en duurzaamheid.

Op de markt vindt u pure producten, verkocht door de producenten zelf. Zij kunnen u informeren over de ingrediënten, herkomst en het productieproces. U kunt uw aankopen ter plekke nuttigen of mee naar huis nemen.

Pure Markt Amstelveen
(Foto Pure Markt - 2010)

De Pure Markt in het Oosterpark in Amsterdam in 2010


De Pure Markt heeft een aantal vaste én een aantal wisselende leveranciers, die allemaal met veel enthousiasme deelnemen. De organisatie draagt er zorg voor dat er een divers en goed gebalanceerd assortiment wordt aangeboden.

Naast het geweldige aanbod op het gebied van eten, drinken en creatieve producten is de Pure Markt ook een evenement voor het hele gezin. Muziek, de draaimolen en onze gezellige terrassen zorgen voor een unieke sfeer. U kunt bij ons op het terras koffie drinken met een lekker taartje, lunchen, een borrel drinken met een oester of kaasplankje of met vrienden een biertje drinken terwijl de kinderen met elkaar spelen.

Op 6 november 2011 van 11-18:00 uur vindt de eerste Pure Markt Amstelveen plaats in het Stadshart van Amstelveen. U vindt hier meer dan 80 deelnemers met bijzondere producten rondom de Rembrandtweg.

Sinds 2008 heeft de Pure Markt vaste locaties in Amsterdam, waaronder Park Frankendael, het Amstelpark en de Zuidas. Tevens zijn wij te vinden op een aantal wisselende locaties door heel Nederland. Ook dit jaar organiseren wij in december weer een Pure Kerst Markt in Park Frankendael. Zie voor verdere data en locaties onze site www.puremarkt.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.