Bijgewerkt: 25 mei 2024

De Poelster opent het schaatsseizoen

Nieuws -> Sport

Bron: Wim van der Klauw
13-09-2007

De Amstelveense Schaats Vereniging De Poelster organiseert op vrijdag 28 september 2007 vanaf 20:00 uur haar traditionele openingsavond in het clubhuis aan de Doorweg te Amstelveen. Op woensdag 3 oktober wordt de Jaap Edenbaan in Amsterdam namelijk weer feestelijk geopend en kan het schaatsseizoen weer beginnen.

Maar er kan deze winter niet alleen op de Jaap Edenbaan geschaatst worden. In december en januari zal A.S.V. De Poelster waarschijnlijk weer samen met de winkeliersvereniging de gezellige ijsbaan op het Stadshart verzorgen. En als het eindelijk weer een keer een strenge winter wordt, zal de vereniging zorgen voor dat ouderwetse oer-Hollandse ijsgevoel op de Amstelveense Poel, met koek-en-zopie en schaatstochten.

Poelster Amstelveen
(Foto Poelster - 2006)

Poelster jeugd op het ijsJe kunt beter “niet over een nacht ijs gaan” en daarom biedt A.S.V. De Poelster haar leden (van 5 tot 80 jaar) op de Jaap Edenbaan in Amsterdam schaatslessen voor jeugd van 5 - 12 jaar, wedstrijdtrainingen voor jeugd (vanaf 12 jaar), senioren en veteranen en ook recreatieschaatsen.

Er zijn nog een paar plaatsen vrij op diverse dagen van de week. Surf naar http://www.poelster.nl om meer informatie krijgen en direct online aan te melden voor het komende schaatsseizoen.

Tijdens de openingsavond op vrijdag 28 september 2007 wordt informatie verstrekt over het komende schaatsseizoen, kun je je nog opgeven en zal door De Haan Wielersport een clinic over (race)fiets onderhoud verzorgd worden. Naast informatie over het winterklaar maken van je geliefde snelheidsros, kan er de eerste Berenburger van de winter gedronken worden met de oude schaatsmaatjes.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.