Bijgewerkt: 27 november 2021

De 'Music All In' in De Meent is goed bezocht

Nieuws -> Cardanus

Bron: Stichting Cardanus
08-10-2012

Op initiatief van zanger/regisseur Co Dop is de oude formule van 'Music All In' nieuw leven ingeblazen. Deze gebeurde afgelopen zondag 7 oktober 2012 in een volle, door vrijwilligers van De Meent en de Buurthulpdienst Cardanus tot theater omgetoverde, sportzaal van het wijkcentrum.

dorien Amstelveen
(Foto Cardanus - 2012)

Dorien Mijksenaar presenteert 'Music All In' in De Meent


Hier genoten vele inwoners van Amstelveen en omgeving van een drie uur durend programma. Er waren optredens van het Nederlands Dansorkest, het Meentkoor 'Ongekend Sentiment’, accordeonvereniging de Concertina's en het barbershopkoor S.P.A.M. Het publiek genoot zichtbaar van de voorstelling en een aantal mensen waagde zich op de dansvloer voor een quickstep, wals, cha cha of jive.

Het programma werd op haar geheel eigen wijze gepresenteerd door onze Amstelveense diva Dorien Mijksenaar. Dit alles werd mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van het RABO coöperatief fonds, de Stichting Stinak en de Stichting Cardanus. Het Amstelveens Sportbedrijf stelde de sportzaal van De Meent gratis ter beschikking. Kortom, een geslaagd feest, waar velen van hebben genoten.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS