Bijgewerkt: 27 mei 2024

De Kerstloop 2010 wordt afgelast!

Nieuws -> Sport

Bron: Cor de Horde
23-12-2010

Mededeling:

Vanwege de weersomstandigheden is de Kerstloop, die op tweede Kerstdag te Amstelveen zou worden gehouden, AFGELAST! De organisatie heeft besloten, dat de situatie op het parcours te gevaarlijk is om het evenement op verantwoorde wijze te laten verlopen.

Hierbij vragen wij uw aandacht voor een urgente mededeling met betrekking tot de Kerstloop, die zondag 26 december 2010, tweede Kerstdag, in het Amsterdamse Bos gehouden had moeten worden. Spijtig genoeg hebben wij nu het besluit moeten nemen de Kerstloop af te gelasten.

Wij achten het niet verantwoord onder de gegeven omstandigheden en gelet op de weersverwachtingen van de komende dagen, een grote groep mensen op het parcours toe te laten. Ook alternatieve routes zijn en blijven risicovol.

Dit had de 17de Kerstloop zullen zijn, die de sportverenigingen RODA en Startbaan organiseren. We hebben al in eerdere jaren te maken gehad met slechte weersomstandigheden, maar we hebben de recreatieve loop toch altijd door kunnen laten gaan. Jammer dat de traditie nu doorbroken wordt.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.