Bijgewerkt: 14 juli 2024

De Kentucky Snake Oil band treedt op in Poppodium P60

Nieuws -> P60

Bron: P60
10-09-2021

Op donderdag 30 september 2021 kunnen fans van americana, bluegrass en country terecht bij Poppodium P60. Op deze avond speelt Kentucky Snake Oil verschillend werk van onder andere Johnny Cash, Bruce Springsteen, Hank Williams en Mumford & Sons. En dat doen ze niet alleen! Special guest op deze avond is niemand minder dan Chris Jagger (1947) broer van Mick Jagger!

Met fiddle, banjo, contrabas, gitaar en meerstemmige zang brengt Kentucky Snake Oil een mix van Bluegrass, Country en Americana. Swingende traditionals, waar je niet stil bij kunt blijven zitten worden afgewisseld met sfeervolle nummers die beelden oproepen van klassieke westerns. De band speelt een gevarieerd repertoire met onder andere nummers die bekend zijn van Johnny Cash, Bruce Springsteen, Hank Williams en Mumford & Sons.Special Guest van deze avond is niemand minder dan Chris Jagger. Chris Jagger is de jongere broer van de wereldberoemde Mick Jagger van The Rolling Stones! Chris is een creatief manusje-van-alles en schreef mee aan The Rolling Stones albums ‘Dirty Work’ en ‘Steel Wheels’. Daarnaast werkte hij samen met grootheden als Bob Dylan, Eric Clapton, David Gilmour. Wat muziek betreft lopen de interesses van de broers flink uiteen: het werk van Chris bestaat uit een mix van rhythm & blues met folk, cajun en zydeco. Jagger’s nummers hebben een laidback sfeer en een onvervalste, broeierige sound uit het diepe zuiden van Amerika.

Kentucky Snake Oil met Chris Jagger. 30 september 2021. Aanvang: 20:30. Kaarten voor de show kosten € 13.50 (incl. servicekosten). Kaarten zijn beschikbaar via: www.p60.nl/30-09-2021/kentucky-snake-oil-en-chris-jaggerAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.