Bijgewerkt: 26 mei 2024

De Jeugd Activiteiten Pas nu ook voor kleuters!

Nieuws -> Sport

Bron: Sportbedrijf Amstelveen
17-11-2013

Vele ouders, kinderen en leerkrachten van de Amstelveense basisscholen zijn al bekend met de Jeugd Activiteiten Pas (JAP), het sportkennismakingsprogramma van het Sportbedrijf Amstelveen.

Het aanbod was tot nu toe vanaf groep 3 van de basisschool t/m klas 2 van het voortgezet onderwijs. Vanaf 2014 komt er ook aanbod voor kleuters! We starten voor hen in blok 2 met gymnastiek (TV ODIN), tuimelen en stoeien (Karel Gietelink Sport) en streetdance/ballet (Buenting Sport).

judo Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

Judo workshop voor basisschool leerlingen in wijkcentrum De Meent


Met de JAP kun je gedurende 4 periodes per jaar  in 4 lessen kennismaken met diverse (sport)activiteiten in Amstelveen. Jaarlijks doen zo’n 40 verschillende sportaanbieders mee met een heel divers aanbod, van aikido tot zwemmen, en van breakdance tot ballet . Ook zijn er kooklessen en heeft ook de Muziek- en Dansschool Amstelveen ieder blok een nieuw aanbod.

De lessen van blok 2 starten in de week van 13 januari 2014. Aanmelden op de JAP website en inschrijven voor activiteiten van dit blok kan nog tot 1 december 2013 (www.japamstelveen.nl). Voor meer info: neem contact op met Saskia van der Meer, s.van.der.meer@sportbedrijfamstelveen.nl , tel 020 3473459Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.